Esther Suzanne Verburgt

Creëren is mijn leven, mensen creatieve ervaringen laten beleven mijn passie.
Naast het schilderen, mozaïeken en beeldhouwen ben ik de drijvende kracht achter Kunstsessies.nl

Op zeer jonge leeftijd had ik al een voorliefde voor tekenen en schilderen.

Daarna is beeldhouwen en mozaïeken erbij gekomen.

Ik hou van de diversiteit die creativiteit met zich meebrengt. Ik zit geheel niet vast aan een techniek, dat wil ik ook niet. In 2003 studeerde ik af aan de vrije kunstacademie. Om mij verder te verdiepen in het schilderen, heb ik de opleiding 17e eeuws schilderen gevolgd.

In 1999 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Ik geef les in groepsverband of individueel. Ik geniet ervan als cursisten zelf kiezen wat zij willen doen. Vaste groepslessen zal je dan ook weinig bij mij aantreffen. Je leert van elkaar door naar elkaar te kijken en te ervaren!!
Ook het samen creatief beleven van een feestelijk, emotioneel of grappig moment is voor mij een cadeautje om te doen. Kinderfeestjes, bedrijfssessies noem het maar.. geweldig!

In 2007 volgde het persoonlijk begeleiden van zowel kinderen als volwassenen op individuele basis. Hierbij werk ik aan het “ont-wikkelen” van creativiteit. Zo mooi om te doen, vergroten van zelfvertrouwen. Samen op weg om tools te krijgen die functioneel zijn in het dagelijks leven!! Ik heb de opleiding beeldenk-coach gevolgd omdat dit helemaal aansluit op mijn manier van werken met kinderen.
In 2011 heb ik de opleiding voor mediation afgerond. Kennis die een aanwinst is voor mijn werk. Ik ben aangesloten bij WEL-COM mediators